EBSO / K-PLAST FUARINA YÖNELİK İŞ SEYAHATİ ORGANİZASYONUMUZ / 12-15 EKİM 2025

16 Temmuz 2025

Sayın Üyemiz,

Odamız Plastik Ambalaj Sanayi Meslek Komitesi 2025 Haziran ayı olağan toplantısında, 12 – 15 Ekim 2025 tarihleri arasında, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek “K-Plast Uluslararası Plastik & Kauçuk Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu düzenlenmesi yönünde karar alınmış ve Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüştür.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; kişi başı 1.490 € ile 1.790 € arasında değişen fiyatlarda belirlenmiş olup, fiyatlar ile ilgili detaylar ek’te yer almaktadır. Söz konusu katılım bedeline uluslararası uçuşlar, 3 gece otel konaklaması + kahvaltı ve program kapsamındaki tüm transferler dahildir. 

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerimizce ek’te yer alan başvuru formunun (ek-4) doldurulması ve gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen organizasyon bedelinin ilgili seyahat acentesinin banka hesabına yatırılması (Dekont Açıklama; EBSO K-Plast İş Seyahati Ödemesi) ve dekontun (başvuru formuyla birlikte) en geç 21 Temmuz 2025, Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birimimize gönderilmesi gerekmektedir.

Saygılarımla,                   

 

 

Mustafa KALYONCU 

Genel Sekreter

 

 

İletişim: 

Ticaret Geliştirme Şefi / Eren Ataberk

Tel: 0232 455 29 44  &  E-posta: eren.ataberk@ebso.org.tr   

 

EKLER:

1.Önemli Notlar ve Organizasyon Detayları

2.Taslak Program

3.Organizatör Firma Banka Bilgileri

4.Başvuru Formu

 

 

EBSO Duyuruları

Başkana Ulaşın