ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ ÇALIŞMA GRUBU 15 YIL 3600 GÜN NEDENİ İLE FESİH VE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ HK.

22.09.2013, Pazar

Ege Bölgesi Sanayi Odası
Proje Gel. ve Eğitim B.
Tarih: 9.3.2011-Sayı: 2500

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Çalışma Grupları’ndan “Endüstri İlişkileri Çalışma Grubu tarafından “2011 yılı Uygulamalı Eğitim Programı“ hazırlanmış olup; söz konusu eğitimler KOBİ OKULU kapsamında gerçekleştirilmektedir.

16 Mart Çarşamba günü, 13:30-16:30 saatleri arasında, Odamız Meclis Salonu’nda 15 Yıl 3600 Gün Nedeniyle Fesih ve İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimi 1. Bölüm” konulu eğitim semineri ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Oturum Başkanı:
Erdoğan ÇİÇEKÇİ
EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Endüstri İlişkileri Çalışma Grubu Başkanı

Konuşmacılar:

Y.Müh. Gürdal KÜLAHÇIOĞLU
İş Güvenliği Müşaviri, İş Güvenliği Emekli Müfettişi, Öğr. Üyesi (DEU) ve İş Güvenliği Uzmanı (A Sınıfı)
Endüstri İlişkileri Çalışma Grubu Üyesi

Av. Dr. Çiğdem ÇİÇEKÇİ
Endüstri İlişkileri Çalışma Grubu Üyesi
EBSO Hukuk Danışmanı

Odamızın sunduğu eğitim hizmetinden faydalanmanız dileğiyle bilgilerinize sunarım.

Akın KINIKLI
Genel Sekreter Yrd.