YORGANCILAR'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

30.08.2018, Perşembe

Yorgancılar'dan 30 Ağustos mesajı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 30 Ağustos mesajında insanüstü fedakarlıklarla nice canlar pahasına kazanılan büyük zaferin 96. yıl dönümünü kutladı.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Ender Yorgancılar, "Eşsiz bir mücadele ve inançla kurulan cumhuriyetimizin, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılmasının hepimizin vazgeçilmez ve ortak sorumluluğu olduğu şiarıyla, insanüstü fedakarlıklarla nice canlar pahasına kazanılan büyük zaferin 96. yıl dönümününü en kalbi duygularımla kutluyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anarken gazilerimize derin saygılarımı sunuyorum" dedi.

Sosyal medyadaki hesabından da Atatürk'ün 25 Ağustos'taki "15 gün sonra İzmir'deyiz" ve büyük zaferden sonra "Bir günle yanılmışım. Ama, kusur bende değil düşmanda" sözlerini Atatürk ile 30AgustosZaferBayramiKutluolsun hastagleriyle paylaşan Ender Yorgancılar, 96. yıl kutlama mesajını da Türk bayraklarıyla süsledi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü dolayısıyla hazırladığı görselde de Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün "Memleketimizi esir etmek isteyen düşmanları behemahal mağlup edeceğimize dair olan emniyet ve itimadım bir dakika olsun sarsılmamıştır" sözlerine yer verildi.