YORGANCILAR, TOBB’UN BRÜKSEL ZİYARETİNE KATILDI

19.07.2022, Salı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilen Brüksel ziyaretine katıldı.

Yorgancılar, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyetin Brüksel programı kapsamında, ilk olarak ​Türkiye’nin Avrupa Birliği Nezdindeki Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye-AB ilişkilerindeki gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Heyet, Brüksel temasları kapsamında Türkiye’nin Belçika Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy ve Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Basat Öztürk’ü de ziyaret etti.​

Yorgancılar ve TOBB heyeti, temaslar kapsamında Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Eurochambres’i ziyaret etti. TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı Eurochambres’in CEO’su Ben Butters ile buluşan heyet, küresel ekonomideki gelişmeler ve Türkiye-Avrupa ticari ve ekonomik ilişkilerine yönelik güncel konuları değerlendirdi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ziyaret kapsamında İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile birlikte, Brüksel’de bulunan İzmir Evi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yayınlar