TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN YORGANCILAR’A ZİYARET

19.06.2018, Salı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Yorgancılar’a ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret etti. Anıların tazelendiği, geleceğe yönelik paylaşımların yapıldığı ziyarette, Yorgancılar’ın TOBB Yönetim Kurulu’nda yer aldığı 10 yıla yakın süreçteki katkıları da gündeme geldi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “TOBB Yönetim Kurulu’nda birlikte görev yaptığımız önceki dönem TOBB Başkan Yardımcısı ve EBSO Yönetim Kurulu Başkanımız Ender Yorgancılar’ı EBSO’da ziyaret ettik. Kendisine bu zamana kadar TOBB’a, Oda ve Borsa camiası ile Türkiye ekonomisine verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda ve Borsa Başkanlarının ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, “Sayın Başkanıma ve kendisine refakat eden tüm değerli TOBB Yönetim Kurulu üyelerimize, değerli başkanlarıma nezaketleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.