ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE ŞÜKRAN BULUŞMASI

13.06.2017, Salı

Şükran buluşması

Ege Bölgesi Sanayi Odası, düzenlediği iftar yemeğinde şehit çocuğu olan EBSO Vakfı bursiyerleri ve aileleriyle sanayicileri biraraya getirdi. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ekonomide yatırım, üretim ve ihracatın artması, işsizliğin azalmasını sağlayacak girişimlerin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Ege Bölgesi Sanayi Odası, sosyal sorumluluk alanında da örnek olmaya devam ediyor. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı yemekte Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde düzenlenen iftar yemeğinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, EBSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, EBSO Vakfı Yönetim Kurulu ve Kadınlar Birliği üyeleri ile şehit aileleri biraraya geldi.

Birlik ve beraberlik

Şehit ailelerinin acılarını paylaşabilmek, minnet ve şükran borçlu olduğumuzu bir kez daha ifade edebilmek amacıyla Sanayiciler Kulübü’nde gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılara hitap eden EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, “Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, şükranla anarak aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ailelerin acısını paylaşıyoruz” dedi.

Vatanın ve milletin bölünmeyeceği çağrısını tekrarlayan Ender Yorgancılar, “Atatürk’ün bizlere emanet ettiği vatanımızın ve cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan kardeşçe yaşadığımız sürece refahımız da artar” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu da, Türkiye’nin terör belasını ve yakın coğrafyasında yaşadığı sıkıntıları ancak 80 milyon vatandaşının omuz omuza olmasıyla, kol kola girmesiyle aşabileceğini vurguladı. Aziz Kocaoğlu, “Bütün vatandaşlarımızı birlik olmaya, düşmanlarla mücadeleye davet ediyorum” dedi.

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Turgut Yıldız da, şehit ailelerine ve gazilere verdikleri destekler dolayısıyla EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na teşekkür etti.

Şehit eşi Yudum Ertem de EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar’a çiçek takdim etti.