ÖNCE VE DAİMA VATAN

22.01.2018, Pazartesi

Yorgancılar: Önce ve daima vatan

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinden ülkemizin güvenliğine yönelik tehditlerin sona erdirilmesi amacıyla gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonuna tam destek verdi. Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı operasyonunun Suriye'nin Afrin bölgesinden ülkemizin güvenliğine yönelik tehditlerin sona erdirilmesi amacıyla vatanımızın güvenliği için yapıldığını belirtti. Yorgancılar, "Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek için başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda Allah ordumuzu muvaffak etsin" diyerek şunları söyledi:

"Türk ulusu vatan söz konusu olduğunda her zaman ve her şartta tek yürek olmuştur. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Zeytin Dalı Harekatı'nda kalbimiz ordumuz için atıyor. Atılan her adım terörü bitirsin, insanlığa barış getirsin."