KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

25.01.2020, Cumartesi

24/01/2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı ve geçmişolsun diyoruz.
Acılarını paylaştığımız, depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek olabilmek, yaralarını bir nebze sarabilmek, birlik beraberlikle dayanışma içinde olmak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin öncülüğünde; Odamız, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Borsası koordinasyonunda yardım malzemeleri toplanarak, Elazığ ve Malatya illerimizdeki AFAD Koordinasyon merkezlerine iletilecektir.
Katkı beklenen, ihtiyaç duyulan öncelikli malzemeler;
1-ısıtıcı (elektrikli-tüplü) 2- kullanılmamış giysi 3- kuru gıda 4-çocuk bezidir.
Katkıda bulunabileceğiniz yardım malzemeleri ve adetlerine  ilişkin kurumsal@ebso.org.tr
e-posta adresimize 02.02.2020 tarihine kadar bilgilendirmede bulunmanız halinde, malzemeler Odamız tarafından, belirteceğiniz adresinizden teslim alınacaktır.
Kardeşliğiniz, hassasiyetiniz ve katkılarınız için peşinen teşekkürlerimizi sunarız.
Ege Bölgesi Sanayi Odası