GÖZTEPE’YE SÜPER LİG’DE BAŞARILAR

05.06.2017, Pazartesi

Göztepe’ye Süper Lig’de başarılar

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Süper Lig’e yükselen Göztepe Spor Kulübü’nü tebrik etti. Başkan Yorgancılar, yaptığı yazılı açıklamada, “14 yıllık Süper Lig hasretimize son veren Göztepe Spor Kulübü’nü, terlerini son damlasına kadar akıtan Göztepe futbolcularını, umudu başarıya dönüştüren teknik ekibi, kısıtlı kaynaklarla kulübü yöneten Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Sepil ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, yürekten alkışlıyorum” dedi.

En büyük alkışı; her daim, her koşulda, içerde, dışarda takımını yalnız bırakmayan, adeta 12’nci adam olan Göztepe taraftarının hak ettiğini kaydeden Yorgancılar mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Spor Toto 2. Lig’e yükselen ve her türlü maddi sıkıntılarda mücadele eden Altay’ın başarısını da özellikle tebrik ediyorum. Her iki takımımızın da yolları açık, başarıları daim olsun.

İzmir, şeytanın bacağını kırarak Süper Lig’de temsil edilmenin avantajlarını en doğru şekilde kullanmalıdır. Bu saatten sonra, sadece Göztepe taraftarını değil, içerdeki tüm maçlarda İzmirli hemşerilerimizi, sınır illerdeki vatandaşlarımızı görmeyi arzu ediyoruz. Özellikle de, ülkemizde futbolun sadece bir spor dalı olmaktan öte, çok önemli bir ekonomik değer oluşturmasından ötürü önemi büyüktür. Ekonomiyi canlandıracak, iç turizmi artıracak, İzmir’e moral ve motivasyon katacak, özlediğimiz hareketliliği ve birliği yeniden sağlayacak olan bu başarı, hızla yükselen İzmir’imizin umudunu artırmıştır.

Esas olan ise bu başarının sürdürülebilir olmasıdır. Bu hususta, İzmir tek yürek olmalı, final maçı öncesi olduğu gibi Göztepe’mizin yanında varlığını hissettirmelidir. İzmir’e bu gururu ve mutluluğu yaşatan Göztepe Spor Kulübü’nü bir kez daha tebrik ediyorum.”