EGSD’DEN EBSO'YA ZİYARET

25.03.2019, Pazartesi

EGSD’den EBSO ziyareti

Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile ilişkilerini güçlendirerek sürdürecek.

EGSD’nin Hayati Ertuğrul Başkanlığındaki 12. Dönem Yönetim Kurulu, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile Meclis Başkanı Salih Esen'i makamında ziyaret etti. EGSD Başkanı Ertuğrul, EBSO Meslek Komiteleri ile Meclisindeki tekstil ve hazır giyim sektörünün temsilcilerinin aynı zamanda EGSD üyesi olduklarını belirterek, “Yeni dönemde iki kurumun ilişkilerinin daha da güçlenmesi yönünde çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Sektörün önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak başta EBSO olmak üzere tüm Oda ve kurumlarla ilişkileri güçlendirmeyi hedeflediklerini söyleyen Ertuğrul, “EBSO da bu kurumlardan bir tanesi. Umuyorum yeni dönemde iki kurumun ortaklaşa yapacakları işler olacaktır. İlişkilerimizi daha da güçlendirmemiz şart” ifadelerini kullandı.

Sektörün en önemli STK’sı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve EGSD’nin yeni yönetimini kutlayan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da, EGSD’nin sektöre hizmet veren en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğine dikkat çekti. Yorgancılar, “Kentimizin ekonomisine önemli katkılar sağlayan üyeleri ile EGSD, İzmir’e gelinlik fuarını da kazandırdı. Son derece faydalı ve değerli bir sivil toplum kuruluşu. EBSO olarak kendileri ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarız. Yeni yönetime ve yeni başkan Hayati Ertuğrul’a görevinde başarılar dilerim” dedi.

Özellikle eğitim ve istihdam konusunda ilk ortak projenin Nisan ayında başlayacağını belirten Ender Yorgancılar, “Bu projenin başarısı diğer sektörlere de örnek olacak” diye konuştu.