EBSO’NUN KALİTE SÜREÇLERİ KOBİ’LERE ÖRNEK OLACAK

21.05.2018, Pazartesi

EBSO’nun kalite süreçleri KOBİ’lere örnek olacak

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü ve Türkiye Kalite Ödülü süreçleri, küçük ve orta ölçekli işletmelere örnek olacak.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Başkanı Muhsin Çömden ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret ederek yeni dönemde başarı dileklerini iletti. KalDer’in verdiği eğitimleri yaygınlaştırarak KOBİ’leri mükemmellik modeli ile tanıştırmak istediklerini belirten Muhsin Çömden, “KOBİ’lerimizi mükemmellikte hedef ve uygulamalarla bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın kalite süreçleri KOBİ’lerimize örnek olsun” dedi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar da, kaliteyi iş ve yaşamın her alanında etkin kılmak için KalDer ile ortak projeler yaptıklarını hatırlattı. Ekip çalışması anlayışı içinde KalDer’in faaliyetlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Yorgancılar, “Belirlenecek kriterler çerçevesinde birbirini takip eden toplantılarla birikimlerimizi paylaşalım. Üyelerimizin başarılarına anlamlı katkılarda bulunalım. Daha büyük hedeflere birlikte ulaşalım” diye konuştu.