EBSO’NUN CUMHURİYET COŞKUSU

30.10.2019, Çarşamba

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ateş İlyas Demirkalkan, Eyüp Sevimli ve Ali Arda Yüksel ile EBSO Meclis Üyeleri, EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Üyeleri ve EBSO çalışanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Kordonboyu’nda düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı.

Kordon Orduevi önünde bir araya gelen Başkan Yorgancılar ve EBSO korteji, Türk bayrakları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Her fabrika bir kaledir” sözünün yazılı olduğu pankartı taşıdı. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın öncülüğünde yürüyen ve Cumhuriyet Meydanı’nda İzmir protokolünü selamlayan EBSO korteji, törenleri izleyen İzmirli vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Bir önceki gün gerçekleştirilen Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninde EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Dönmez tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk konurken, 29 Ekim akşamı Balçova Termal Otel’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nda da EBSO’yu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Dönmez ve Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu temsil etti.

“En büyük kazanımımız”

29 Ekim coşkusuna ortak olan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96. yılı kutlamaları kapsamında EBSO ve Vakfımız Kadınlar Birliği Kortejiyle Geçit Töreni’nde yerimizi aldık. En büyük kazanımımız Cumhuriyetimizi ilelebet koruyarak yükselteceğiz” dedi.