BÜYÜKELÇİ ALGAN’DAN YORGANCILAR’A ZİYARET

08.06.2017, Perşembe

Büyükelçi Algan’dan Yorgancılar’a ziyaret

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilciliğini Bakanlığın kente verdiği önemin göstergesi olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Sibel Algan, göreve başlamasının ardından EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar’a makamında bir tanışma ziyareti yaptı.

İzmir’in EXPO adaylık sürecinde Dışişleri Bakanlığı’nın 2012 yılında temsilcilik açmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Yorgancılar, “Bu temsilciliği Bakanlığın ve Hükümetin kentimize verdiği önemin göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Son yıllarda İzmir’in ekonomik olduğu kadar diplomatik alanda da ilişkilerinin geliştiğini hep birlikte gözlemliyoruz. Sizin de bundan önceki deneyim ve başarılarınızla İzmir’e önemli katkılarda bulunacağınıza inanıyorum. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Büyükelçi Sibel Algan da İzmir’de görev yapmaktan ve Ege Bölgesi Sanayi Odası gibi bir kurumla aynı çalışma ortamında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.