UKRAYNALI FİRMALAR İLE B2B GÖRÜŞMELER

29.09.2020, Salı

Odamızın yürütücüsü olduğu Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network) projesi kapsamında Odamız, Ukrayna Ulusal Bilim ve Fizik Akademisi ve Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM) işbirliğinde 15 firmadan oluşan Ukraynalı bir ticaret heyetinin İzmir’e gelmesi ve İzmir’de yerleşik firmalar ile birebir (B2B) görüşmeler yapmasına yönelik organizasyon düzenlenecektir.

5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecek söz konusu organizasyona katılan Ukraynalı firmalar tekstil ve gıda sektörlerinde yer almakta olup, detaylı bilgileri ekte sunulan listede yer almaktadır.

B2B görüşmeler talep gönderen firmalarımızın ev sahipliğinde gerçekleşecek olup, görüşmelere ilişkin kesin tarih ve saat ön talepler toplandıktan sonra belirlenip firmalarımıza bilahare bildirilecektir.

Bu sebeple, söz konusu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin ekteki katılım formunu doldurup özellikle hangi Ukraynalı firma/firmalar ile görüşme yapmak istediğini de belirterek 30 Eylül 2020, Çarşamba günü saat 12.00’a kadar Odamız Ekonomik İlişkiler Birimi'ne (eren.ataberk@ebso.org.tr; Tel: 0 232 455 29 44) iletmeleri rica olunur.

EKLER: