TÜYAP / MAKTEK FUARI / 9-12 EKİM 2019

03.10.2019, Perşembe

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.’den Odamıza iletilen yazıda;

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ile Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) işbirliği ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Odamız ve İzmir Ticaret Odası destekleriyle 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında takım tezgahları sektörünün en büyük buluşma platformlarından biri olan MAKTEK İZMİR 2019 - 2. Takım Tezgahları, Metal - Sac İşleme Makineleri, Tutucular – Kesici Takımlar, Kalite Kontrol - Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı’nın düzenleneceği ifade edilmektedir.

Her türlü sanayi üretimine ve ülkemizin ihracatına katkı sağlayan önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacağına inandığımız MAKTEK İzmir 2019 Fuarı’nın, Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir - İzmir’de 43.000 m2 kapalı alanda 60’ın üzerinde ülkeden 35.000’i aşkın ziyaretçi ve katılımcıya ev sahipliği yapması beklenmektedir.

Bu yıl ilk kez “Döküm, Demir ve Çelik Teknolojileri” ve “Kalıp Teknolojileri” özel bölümleriyle de katılımcıları ilgili bölümlere odaklayan fuarda ayrıca CNC ve universal talaşlı imalat makinaları, sac işleme makinaları, kesici takımlar, takım tutucular, CAD/CAM, PLM yazılımları, ölçü aletleri, kalite kontrol cihaz ve ekipmanları, kaynak ve kesme ekipmanları, kaynak makinaları, yedek parça, ısıl işlem donanımları, taşıma sistemleri, yağlama ve soğutma sistemleri sergilenecektir.

Söz konusu fuara katılmayı planlayan üyelerimiz etkinlikle ilgili tüm detaylara TÜYAP İzmir Ofisi’nden ulaşabilirler.

Emel TONBUL

Genel Sekreter Yardımcısı