TOBB-YAPAY ZEKA EĞİTİM VE FARKINDALIK PROJESİ LANSMAN TOPLANTISI

22.02.2021, Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda; “KOBİ yöneticileri ile çalışanlarının, üniversite öğretim görevlilerinin, üniversite öğrencilerinin, meslek lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hem yapay zeka konusunda farkındalıklarını artırmaya, hem de bu alanda teknik eğitim almalarına yönelik kapsamlı bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğu, bu kapsamda Global AI Hub işbirliğiyle, Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi’nin hayata geçirileceği” bildirilmektedir.

Projenin lansman toplantısı, TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla, 23 Şubat 2021 Salı günü saat 14.00’da online ortamda gerçekleştirilecektir.

Programı aşağıda yer alan söz konusu seminere, http://webinar.tobb.org.tr adresinden kayıt yaptırabileceğiniz hususunu belirtir, konuyu bilgilerinize sunarım.

Ek: Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Proje Lansman Toplantı Broşürü