TOBB / TÜRKİYE - YENİ ZELANDA KEK TOPLANTISI / GÖRÜŞ ÖNERİ

02.10.2019, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, eşbaşkanlığı Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile Yeni Zelanda Tarım, Biyogüvenlik, Gıda Güvenliği ve Kırsal Topluluklar Bakanı Sayın Hon Damien O’Connor’s tarafından yürütülen Türkiye-Yeni Zelanda KEK 10. Dönem Toplantısı’nın 2019 yılı Kasım ayının üçüncü haftasında Wellington’da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer almak üzere, Yeni Zelanda ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin TOBB’a iletilmek üzere en geç 3 Ekim 2019 Perşembe gününe kadar Odamız Ekonomik İlişkiler Müdürlüğü’ne (E-posta: ekonomikiliskiler@ebso.org.tr) bildirilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.