TOBB / TÜRKİYE KATAR İŞ FORUMU 21 KASIM 2019 / SON BAŞVURU 20 KASIM 2019

15.11.2019, Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,

TOBB ve Katar Odası tarafından, Katar Başbakanı Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani’nin himayelerinde 21 Kasım 2019 Perşembe günü İstanbul InterContinental Otel’de “Türkiye-Katar İş Forumu”nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Türkiye-Katar İş Forumu’na çeşitli sektörlerden yaklaşık 70 Katarlı firma ile yatırım, hukuk, sanayi, ulaştırma-lojistik, serbest bölgeler konularında önde gelen Katarlı bürokratın katılımı beklenmektedir. Türkiye ile Katar arasındaki ticaret hacmi 2018 sonunda, 2,5 milyar Dolar’a yaklaşmıştır. Müteahhitlik firmalarımızın bugüne kadar Katar’da üstlendikleri projelerin değeri 17 milyar Dolar düzeyindedir. 2022 Dünya Kupası ve 2030 Katar Ulusal Vizyonu çerçevesinde gerçekleştirilmesi gündemde olan alt ve üstyapı projeleri firmalarımız için yeni fırsatlar barındırmaktadır. Ülkemizde önemli yatırımları olan Katar sermayesinin Türkiye’ye ilgisi artmaktadır.

Forum programının sonunda, Türk ve Katarlı firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi imkânı olacaktır. Katarlı firmaların listesi katılım teyidi veren firmalara bilahare iletilecektir. Taslak Programı ekte sunulan söz konusu İş Forumuna katılım için firma temsilcilerinin, 20 Kasım 2019 tarihine kadar katarforum.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Ayrıntılı Bilgi İçin: