TOBB / NİJERYA DOĞRUDAN YATIRIMCILAR ZİRVESİ ETKİNLİĞİ

15.05.2018, Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın ilgili yazısına atfen, Abuja Ticaret Müşavirliği tarafından, 21 - 23 Mayıs 2018 tarihlerinde, Abuja’da, Nijerya Federal Devlet Başkanı, Federal Devlet Başkan Yardımcısı ve Sanayi Ticaret ve Yatırım Bakanı katılımlarıyla, Nijerya Yatırım ve Promosyon Komisyonu (NIPC) organizasyonunda “Doğrudan Yatırımcılar Zirvesi” adlı bir etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bahse konu etkinlik kapsamında Nijerya’da önde gelen enerji, ulaşım, imalat, bilgi teknolojileri ve tarımsal sanayi gibi sektörlerin ön planda olacağı ve bu sektörler için yapılması planlanan projelere yer verileceği planlanmakta olup, bu etkinlik ile uzun dönemli yatırımların Nijerya’ya çekilmesi ve politika yapıcılar ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerin bir araya getirilmesi amaçlandığı ifade edilmektedir. Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi, TOBB internet sitesinin (www.tobb.org.tr) ‘’Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Nijerya” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarım.

Detaylı bilgi için NIPC iletişim bilgileri:

Telefon: +234 (9) 290 0059, +234 (9) 290 0061
E-posta: events@nipc.gov.ng