TOBB / LİTVANYA ENERJİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK KONFERANS 21-22 MAYIS 2020

04.03.2020, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ticaret Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen, T.C. Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan'ın Litvanya’ya gerçekleştirmiş oldukları ziyaret sırasında Litvanya’da düzenlenecek olan enerji sektörüne yönelik konferans gündeme gelmiştir.

Konuyla ilgili olarak, Vilnius Ticaret Müşavirliğimizce; "Energy Tech Summit" adlı söz konusu konferansın 21-22 Mayıs 2020 tarihlerinde Vilnius/Litvanya'da düzenleneceği, elektrikli arabalar, temiz enerji kaynakları, enerji sektöründe yapay zeka ve otomasyonun kullanılması gibi konuların ele alınacağı konferansın bir çok uluslararası konuşmacıya ev sahipliği yapacağı ifade edilmektedir.

Bahsi geçen konferansa ilişkin detaylı bilgilere https://www.energytechsummit.com/  adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.