TOBB / KUVEYT TURİZM VE EL SANATLARI FUARI

04.02.2019, Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

İslam Ticareti Geliştirme Merkezi’nin ilgili yazısına atfen, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi komitesi adına İstanbul’da gerçekleşen 34. Bakanlar Daimi Komitesi Oturumu’nda alınan karar ve tavsiyeler gereğince Kuveyt Ticaret ve Savunma Bakanlığı ve İslam Ticareti Geliştirme Merkezi tarafından, Kuveyt Uluslararası Fuar Şirketi katkılarıyla 5 - 8 Mart 2019 tarihleri arasında Kuveyt Uluslararası Fuar Alanı’nda, İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkelerinin Turizm ve El Sanatları Fuarı’nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarın İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkeleri arasında turizm ve el sanatları sektöründe işbirliğini güçlendirmek, üye ülkelerin tarihi anıt ve turistik yerlerini tanıtmak ve bu sektörlere yatırımı teşvik etme amaçlarını güttüğü belirtilerek, ayrıca fuarda İslam İşbirliği Teşkilatı’na üye ülkelerin turizm ve el sanatları sektöründe iş fırsatları yanında ortaklık kazanmaya çalışan paydaşların ağırlanacağı ifade edilmektedir.

Fuar alanına ilişkin metrekare başına fiyatların;

Teçhizatlı m² paket stand 140 USD
Teçhizatsız m² boş alan 120 USD
Teçhizatlı m² açık alan 70 USD
Teçhizatsız m² açık alan 50 USD olduğu belirtilmektedir.

Anılan fuara ilişkin detaylı bilgiye www.itf-kw.com linkinden veya Uluslararası Kuveyt Fuarı Pazarlama ve Satış Müdürü Basma Yousif Al-Dehainem (Tel:+965 2538 7100/+965 977 291 11/999 90 988 / 997 8888 52/ 500 224 23 Faks : +965 2539 3872/2539 8123, E-Posta: internationalkuwaittradefair@gmail.com ve b.al-dehaiem@kif.net ) ile temas kurularak ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.