TOBB / KAMERUN YATIRIM FORUMU 27-29 KASIM 2019

21.10.2019, Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda,

Yaounde Ticaret Müşavirliği’nin ilgili yazısına atfen, Kamerun’un Doula şehrinde 27-29 Kasım 2019 tarihlerinde Kamerun Yatırım Forumu düzenleneceği bildirilerek, özellikle tarımsal üretim (mısır, pirinç ve balık) alanında yatırım yapacak firmaların davetli olduğu ifade edilmektedir.

Yazıda devamla Kamerun’un konumu itibariyle Orta Afrika'ya açılan bir kapı niteliğinde olduğu ve dolayısıyla Türk firmaların Kamerun'dan Çad ve Orta Afrika Cumhuriyeti gibi ülkelere kolayca erişim sağlayabileceği değerlendirilerek, Kamerun Hükümeti nezdinde Türk firmalarına yönelik oldukça olumlu bir algı olduğu aktarılmaktadır.

Forumla ilgili detaylı bilgiye https://cif2019.com/public/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.