TOBB / HİNDİSTAN ALT YAPI FUARI INDIA INFRASTRUCTURE 2018 EXPO

07.06.2018, Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

T.C. Dışişleri Bakanlığı’nın ilgili yazısı ve Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu’ndan alınan bir mektuba atfen, Hindistan Hükümeti tarafından Mumbai’de düzenlenecek olan Asya Altyapı Geliştirme Bankası (AIIB) 3. Yıllık Toplantısı ile aynı günlere denk gelecek şekilde 24-26 Haziran 2018 tarihlerinde “India Infrastructure Expo-2018” isimli altyapı fuarının düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, AIIB Toplantısı’na katılmak üzere Mumbai’de olacak Hindistan Başbakanı Sn. Narendra Modi’nin anılan fuara onur konuğu olarak hitap etmesinin öngörüldüğü, etkinliğin amacının kamu ve özel sektörden altyapı alanındaki son yöntemleri, teknolojileri ve olanakları paylaşacak yerli ve yabancı paydaşları bir araya getirme olduğu kaydedilmektedir.

Etkinlik broşürü ekte olup, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://www.indiainfrastructureexpo.in/exhibition.html web adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.