TOBB / 2.EİT KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ENERJİ VE PETROKİMYA KONSORSİYUMU

07.11.2018, Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İran Ulusal Komitesi’nin ilgili yazısına atfen, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından, 2-3 Aralık 2018 tarihlerinde, Tahran’da, 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji - Petrokimya Konsorsiyumu / Şirketleri etkinliğinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe İran’da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri, İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileri ile İran şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli bilgiler veren kavram kağıdı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için EİT TSO Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir.

EİT TSO İletişim: E-posta: ecocci@tobb.org.tr;  Tel: 0212 924 3973
EİT TSO İran Ulusal Komitesi iletişim: E-posta: ecochamber@gmail.com; Tel: +98 21 85732533

Bilgilerinize sunarım.