TOBB / 2020-2021 DÖNEMİ HEDEF VE ÖNCELİKLİ ÜLKELER LİSTESİ

10.10.2019, Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda,

Pazara Giriş Komitesi’nin 29 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilen 10. Toplantısı akabinde, Pazara Giriş Komitesi üyelerinin görüş ve değerlendirmeleri çerçevesinde 2020-2021 dönemi Hedef ve Öncelikli Ülkeler listesinin aşağıdaki şekilde belirlenmesine karar verildiği belirtilmektedir.

Hedef Ülkeler; ABD, Brezilya, Çin, Etiyopya, Fas, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney Kore, Hindistan, Irak, İngiltere, Japonya, Kenya, Malezya, Meksika, Özbekistan, Şili ve Rusya

Öncelikli Ülkeler; Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, BAE, Bulgaristan, Çekya, Demokratik Kongo, Endonezya, Fildişi Sahili, Filipinler, Fransa, Gana, Gürcistan, İran, İtalya, İtalya, Kanada, Katar, Kazakistan, Mısır, Nijerya, Pakistan, Polonya, Romanya, Senegal, Sırbistan, Tanzanya, Ukrayna ve Vietnam.

Bilgilerinize sunarım.