SDG BUSINESS SANAL FORUM 23 EYLÜL 2020

21.09.2020, Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,

T.C. Dışişleri Bakanlığı ve T.C Ticaret Bakanlığı Dış Temsilciler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğünün ilgili yazılarına atfen, BM 75. Genel Kurulu yüksek düzeyli haftası kapsamında, Uluslararası Ticaret Odası (ICC), BM Ekonomik ve Sosyal İşler Bölümü (DESA) ve BM Küresel Mutabakatı'nın (Global Compact) ev sahipliğinde 23 Eylül 2020 tarihinde 07.00-14.00 saatleri arasında "SDG Business Forum" başlıklı toplantının sanal ortamda düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan yazıda devamla, özel sektörün mevcut ekonomik sorunların çözümünde ve sürdürülebilir bir gelecek için kalıcı çözümlerin oluşturulmasındaki rolüne odaklanacak bahse konu forumun, esasen 21-22 Eylül 2020 tarihlerinde düzenlenecek Özel Sektör Forumu ve Küresel Etki Forumu'nun devamı niteliğinde olduğu, anılan etkinliğe https://www.sdgbusinessforum.org adresinden kayıt yapılabileceği belirtilmekte olup, formun bir örneği ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarım.