SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ / XVI. INTERNATİONAL EXHİBİTİON “ARMS AND SECURİTY – 2019” FUARI

28.01.2019, Pazartesi

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği’nden (SSI) Odamıza gelen yazıda,

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından 08 – 11 Ekim 2019 tarihleri arasında Ukrayna – Kiev’de gerçekleştirilecek XVI. International Exhibition “Arms and Security – 2019” Fuarı‘na Milli Katılım Organizasyonu gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

2018 yılında 14 ülkenin katılım yapmış olduğu fuarı 24 farklı ülkeden 24000 den fazla profesyonel ziyaret etmiştir. Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında; kara, hava ve deniz platfomları, ulaşım, lojistik, destek, ana yurt ve sınır güvenliği, silah sistemleri ve mühimmat, askeri yazılımlar ve ekipmanlar ile avcılık, atıcılık ve outdoor ürünleri yer almaktadır.

XVI. International Exhibition “Arms and Security – 2019” Fuarı’na milli katılım kapsamında katılacak olan üyelerimiz T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 2017/4 sayılı karar kapsamında, destek olarak yurt dışı milli fuar katılımlarına sağlanan teşviklerden yararlandırılacaklardır.

Bu kapsamda Bakanlık tarafından belirlenerek web sayfasında ilan edilen; yer kirası, nakliye, ulaşım ve standa ilişkin giderlere karşılık olarak katılımcıya m² bazında ödenecek tutarın oranı %50 olup üst limit 107.000.-TL olarak belirlenmiştir.

Bu çerçevede, anılan fuara prensip olarak katılmak isteyen üyelerimizin https://goo.gl/forms/YH68gKex9rOwFLnf2 linkinde yer alan formu 29 Ocak 2019, Salı gününe kadar doldurması rica olunur.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL