SANAYİ VE TEKNOLOJİ KATILIM REHBERİ

14.05.2018, Pazartesi

T.C. İzmir Valiliği İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden Odamıza gelen yazıda;

Kamu alımlarında yeniliği, yerlileştirmeyi ve teknoloji transferini teşvik etmek ve kamu alımları yoluyla yerli sanayinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3. Maddesinin (u) bendine göre yapılacak mal ve hizmet alımları ile yapım işlerine ilişkin usul ve esaslar 17.02.2018 tarihli 30335 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sanayi İşbirliği Projelerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik ile yürürlüğe girmiştir.

Sanayi İşbirliği Projelerinin Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik ile ilgili tüm hususlarda Sanayi İşbirliği Programları Dairesi Başkanlığı ile temasa geçilebileceği belirtilmiştir.

Söz konusu Yönetmelik kapsamında uygulanacak sanayi ve teknoloji katılıma ilişkin konular hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı Sanayi ve Teknoloji Katılım Rehberi’ne ulaşılabilmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

E. Alihan NALCIOĞLU