SANAYİ 4.0 TOPLANTISI

04.12.2017, Pazartesi

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından Avrupa Kalkınma Ajansları Birliği (EURADA) işbirliğinde ve Odamız, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve Ege Serbest Bölge A.Ş. (ESBAŞ) ortaklığıyla Ekoverimlilik için Endüstri 4.0 (Industry 4.0 for Ecoefficiency) konulu AGORADA+ etkinliği düzenlenecektir.

Toplantıda; günümüz sanayisini yakından ilgilendiren ve dünyada tartışılmakta olan Endüstri 4.0’ın bölgenin sanayi üretiminin dönüşümü için üretimde verimlilik artışı, kaynak tasarrufu ve eko-verimlilik (temiz üretim) anlamında getirdiği fırsatlar değerlendirilecektir. Etkinlikte EURADA temsilcileri, konu ile ilgili yabancı uzmanlar ve ülkemizden değerli isimler, katkı ve görüşlerini paylaşacaklardır.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ender YORGANCILAR’ın açılış konuşmalarıyla teşrif edeceği ve 28-29 Eylül 2017 tarihlerinde İzmir Hilton Otel’inde, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe http://agorada2017izmir.izka.org.tr/ adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Toplantıdan faydalanmanız dileğiyle, bilgilerinize sunarım.