REKABET ÖNCESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI ERP ÇAĞRISI TANITIM TOPLANTILARI HK.

16.07.2021, Cuma

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü’nden Odamıza iletilen e-postada,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca yürütülen Rekabet Öncesi İşbirliği Programı kapsamında, Kurumsal Kaynak Yönetimi (ERP) Sistemleri Destek Çağrısı’nın açılmış olduğu; ilgili çağrı ile işletmelerin veriye dayalı dijital dönüşümünün temel unsurlarından biri olan KKY alanında yerli çözümlerin geliştirilmesinin desteklenmesinin amaçlandığı iletilmektedir. Proje başvurularının en geç 30 Eylül 2021 tarihi sonuna kadar tamamlanmasının gerektiği vurgulanmaktadır.

Çağrının tanıtımının yapılması ve başvuru süreçleri hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, 27-28 Temmuz 2021 tarihlerinde saat 14:00’da Çağrı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları gerçekleştirileceği belirtilmiş olup, toplantıya https://doodle.com/poll/38vnxtir5pcp66qm adresi üzerinden kayıt yaptırılabileceği hususunu bilgilerinize sunarım.