POLONYA İŞ İNSANLARI İLE FİRMALARIMIZ ARASINDA İKİLİ GÖRÜŞMELER 7 ŞUBAT 2020 EBSO

07.02.2020, Cuma

Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası organizasyonunda, Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliğiyle, 07 Şubat 2020 tarihinde, 10:30 – 12:30 saatleri arasında EBSO 5. Kat Toplantı Salonlarında, Polonya İş İnsanları Heyeti ile üye firmalarımız arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Polonya’nın doğusundaki en büyük şehir olan Lublin’den gelen,  tarım, süt & süt ürünleri ve diğer gıda sanayi konularında faaliyet gösteren heyet temsilcileriyle görüşmek isteyen üyelerimizin en geç 06 Şubat 2020, Perşembe günü saat 16.00’a kadar linkte (http://ehizmet.izto.org.tr/cgi-bin/Gorusme/IkiliOrgListesi) yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Üyelerimizin, İngilizce olarak gerçekleştirilecek görüşmelere lisan bilen temsilcileriyle katılımı ve oluşturulacak randevu saatinden en az 10 dakika önce salonda bulunarak,  10 dk’lık görüşme süresini aşmamaya özen göstermeleri hususunu dikkatinize sunarız.

Saygılarımızla,

Mustafa KALYONCU       Prof.Dr. Mustafa TANYERİ