MEYBEM A.Ş KAPSAM GENİŞLEME HK.

01.12.2017, Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Mesleki Yeterlilik Kurumu sınav ve belgelendirme hizmeti vermek amacıyla kurulan MEYBEM A.Ş kapsam genişlemeye giderek Makine Bakımcı, Çelik Kaynakçısı, Panel Kalıpçı, Seramik Karo Kaplamacısı, Isı Yalıtımcısı ve Düz İnşaat İşçisi mesleklerinde de sınav yapma yetkisini almıştır.

Odamız ile MEYBEM A.Ş arasında yapılan işbirliği ile; Ahşap Kalıpçı, Panel Kalıpçı, Seramik Karo Kaplamacısı, Isı Yalıtımcısı, Düz İnşaat İşçisi,  Betonarme Demircisi, Betoncu, Duvarcı, İskele Kurulum Elemanı, Sıvacı, Asansör Bakım ve Onarımcısı, CNC Programcısı, Makine Bakımcı, Çelik Kaynakçısı,  ve Metal Saç İşlemeci meslekleri için MYK sınavları Odamız tarafından İzmir’de yapılabilmektedir.

Konuyla ilgili detay bilgi ve sınavlara katılım için Odamız Sektör İzleme ve Meslek Komiteleri Müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz.

BİLGİ VE BAŞVURU;

Ege Bölgesi Sanayi Odası