MENDERES ÇİÇEKÇİLİK VE SÜS BİTKİSİ TARIMA DAYALI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ FİZİBİLİTE RAPORU İHALE İLANI

02.05.2019, Perşembe

Fizibilite Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı için İhale İlanı

Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Kalkınma Ajansı Fizibilite Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Menderes İzmir’de, Menderes Çiçekçilik ve Süs Bitkisi Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulmasına yönelik fizibilite raporu hazırlanması için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası, Ege Bölgesi Sanayi Odası Cumhuriyet Bulvarı No:63 Pasaport İzmir adresinden temin edilebilir. İstekli ihale dosyasını bedelsiz imza karşılığı teslim almakla, ihale dosyasını oluşturan belgelerde yer alan koşul ve kuralları kabul etmiş sayılır.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 28/05/2019, saat 15:00

İhale dosyası ve gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.ebso.org.tr ve www.izka.org.tr’de yayınlanacaktır.

Teklifler, 28/05/2019 tarihinde, saat 15:00’te ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Cumhuriyet Bulvarı No:63 Pasaport İzmir adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

EK: İsteklilere Talimatlar (Tıklayınız)