KAZAN SUMMIT 2021 KAPSAMINDA RUSYA HELAL EXPO

07.06.2021, Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gönderilen yazıda,

Tataristan Türkiye Yetkili Temsilciliği e-postasına atfen, daha önce 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan'ın başkenti Kazan'da düzenleneceği bildirilen 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi'yle (Kazan Summit 2021) birlikte Rusya'nın en büyük helal fuarı olan Russia Halal Expo'nun 4. kez kapılarını açmaya hazırlandığı bildirilmektedir.

Bu sene Türkiye'den milli katılım yapılabilecek fuarlar listesinde olan Helal Expo Fuarı'na Türkiye'den milli katılım Discover Events Fuar ve Organizasyon Ltd.Şti. tarafından organize edilmektedir. Doğrudan fiziksel katılımın yanında çevrim içi katılımın da mümkün olduğu Kazan Summit 2021'e  ilişkin detaylı bilgilere https://kazansummit.com/eng/ internet sayfasından ulaşılabilmekte olup fuara ilişkin materyaller ekte bilgilerinize sunulmaktadır.