İİB / EXPO ANTAD ALIMENTARIA FUARI

19.09.2019, Perşembe

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB)’den Odamıza iletilen yazıda;

Guadalajara / Meksika'da, 31 Mart - 02 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Expo Antad & Alimentaria 2020 Uluslararası Gıda, İçecek ve Süpermarket Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İİB tarafından organize edilmesinin planlanmakta olduğu bildirilmektedir.

Expon Antad & Alimentaria fuarı bu sene 37. kez düzenlenecek olup genel ticaret fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra şekerli mamuller, soft içecekler, baharatlar, atıştırmalık ürünler, su ürünleri, organik ürünler, sağlık, restoran ürünleri gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür.

2019 yılında yaklaşık 55.000 m2'lik bir alanda gerçekleştirilen fuarda 31 ülkeden 1.700 katılımcı yer almış olup, fuarı 3 gün içinde yaklaşık 37.000 kişi ziyaret etmiştir. . Walmart, Soriana, Waldo's, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı olarak hazır bulunduğu Expo Antad & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika kıtasına hitap etmektedir.

Bu yıl da milli katılım organizasyonu çalışmalarının sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin ekte yer alan ön başvuru formlarını hububat@iib.org.tr  e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL