HAVELSAN İZMİR TEKNOLOJİ FİRMALARI I. İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME ZİRVESİ / 4-5 ŞUBAT 2019

11.01.2019, Cuma

Sayın Üyemiz,

Yurt içi ve yurt dışında askeri, kamu ve özel sektör için özgün sistemler geliştiren, en son teknolojiler ile akıllı çözümler sunan ülkemizin entegratör şirketi, Hava ve Deniz Kuvvetlerimiz için komuta kontrol ve savunma teknolojileri üretiminin yanı sıra her türlü KARA, DENİZ, HAVA platformu için yerli katkı oranı yüksek simülatörler sağlayan, milli değerlerimizden HAVELSAN A.Ş. işbirliğiyle, Odamız ile İzmir Ticaret Odası ev sahipliği ve koordinasyonunda, 04-05 Şubat 2019 tarihlerinde, “İZMİR TEKNOLOJİ FİRMALARI I. İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRME ZİRVESİ” gerçekleştirilecektir.

Tasarladığı ve ürettiği ülke ve siber güvenlik sistemleri ile kesintisiz, güvenli ve güvenilir hizmetin de çözüm ortağı olan HAVELSAN, milli amaç ve stratejileri doğrultusunda, yurtiçi/yurtdışı pazarda sunmakta olduğu ürün, hizmet, sistem ve çözümlerinde rekabet gücünün güçlendirilmesi için sektöründe uzmanlaşmış, ana faaliyet alanlarını alt sistem bazından platform bazına kadar destekleyecek;  EK-1’deki formda belirtili alanlarda faaliyet gösteren firmalar ile sürdürülebilir, yenilikçi, etkin bir ürün/hizmet ömür döngüsü içinde işbirlikleri kurarak, hedef pazarlarda birlikte büyümeye dönük ortak hedeflerle rekabet avantajı elde etmek üzere, güçlü bir “İş Ortaklıkları Yönetim Sistemi” oluşturmayı hedeflemektedir.

Bu çerçevede firmalarımızla tanışılarak, işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi,   koordinasyonun güçlendirilmesi, kabiliyetlerin paylaşılması, teknoloji üreten bir yapının tesisi, ihracat oranlarının arttırılması, yurt içi ve yurtdışı pazarda rekabet avantajı sağlanması konularına ilişkin fikir teatisinin yapılacağı bir panel ile birlikte sektöre hizmet sunan firmalarla ikili işbirliği görüşmelerinin gerçekleştirileceği Zirve’ye katılımınızın son derece önemli olduğu inancıyla, EK-1’deki formun, 28 Ocak 2019 akşamına kadar doldurularak ekonomikiliskiler@ebso.org.tr e-posta adresine gönderilmesi hususunu rica ederim.

EK-1: İşbirliği Faaliyet Alanları Formu

EK-2: HAVELSAN İş Ekosistemi Yaklaşımı ve Uygulama Süreci Bilgi Notu