HANNOVER EMO FUARINA YÖNELİK ODAMIZ ORGANİZASYONU HAKKINDA DUYURU

31.07.2017, Pazartesi

Odamız Genel Amaçlı Makine ve Teçhizatı Sanayi Meslek Komitesi’nin 18 – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek “EMO Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı” kapsamında bir iş seyahati gerçekleştirilmesi yönünde aldığı karar Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş olup çalışmalar başlatılmıştır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu İş Gezisi Desteği’nden yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı 10 firmanın iş seyahatine katılımının sağlanması olup, katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına maksimum 3.000 TL’yi aşmayacak şekilde masraflarının % 50’si KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Ayrıca katılımcıların, Odamız tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları ve fuar süresince, fuar alanında düzenlenecek ikili firma görüşmelerine (*kayıt süreci ile ilgili irtibat kişisinden bilgi alınmalıdır) mutlaka iştirak etmeleri, destekten yararlanabilmeleri için son derece önem arz etmektedir.

Programa katılım bedeli, THY tarifeli seferiyle gidiş-dönüş uçuşları, 4 gece ev konaklama, kahvaltı, Almanya havaalanı-ev / ev-fuar alanı arası transfer, rehberlik, tercüme hizmetleri için, tek kişilik Oda’da kişi başı 875 €’dur.

Katılımın sınırlı tutulacağı, karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları yaratması beklenen İş Seyahati’ne katılım için ek’te yer alan katılım formunun eksiksiz doldurularak, organizasyon bedelinin ödendiğine dair banka dekontunun (Dekont Açıklama; EBSO EMO İş Seyahati) en geç 26 Temmuz 2017, Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız Ekonomik İlişkiler Müdürlüğü’ne (İrtibat Kişisi: Eren Ataberk, Tel: 0232 4552944, eren.ataberk@ebso.org.tr) gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

EK’LER:

1. Katılım Formu
  2. Organizasyon Detayları
  3. Taslak Program
  4. Organizatör Firma Banka Bilgileri
  5. KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Başvuru Süreci

ÖNEMLİ NOT: Söz konusu organizasyona katılım için katılımcıların Schengen vizesine sahip olmaları gerekmektedir. Arzu eden katılımcılar, vize süreci ve evrakları ile ilgili Odamız Vize Departmanı’ndan Selim ACAR (selim.acar@ebso.org.tr, 455 29 37) ile irtibata geçebilirler.