EXPO ANTAD ALIMENTARIA MEKSİKA FUARI

20.11.2020, Cuma

İstanbul İhracatçı Birlikleri'nden (İİB) Odamıza gelen yazıda;

Guadalajara/ MEKSİKA'da 23 - 25 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan EXPO ANTAD & Alimentaria 2021 Uluslararası Gıda, İçecek ve Süpermarket Fuarı'nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun İİB tarafından organize edilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

EXPO ANTAD & Alimentaria Fuarı 2021 yılında 38. kez düzenlenecek olup, genel ticaret fuarı niteliğinde olan söz konusu fuarda gıda ve içeceğin yanı sıra şekerli mamuller, soft içecekler, baharatlar, atıştırmalık ürünler, su ürünleri, organik ürünler, sağlık, restoran ürünleri gibi birçok sektörden katılımcıya ulaşmak mümkündür. 2019 yılında yaklaşık 55.000 m2'lik bir alanda gerçekleştirilen fuarda 31 ülkeden 1.700 katılımcı yer almıştır ve fuarı 3 gün içinde yaklaşık 37.000 kişi ziyaret etmiştir. Walmart, Soriana, Waldo's, Chedraui, Ley, S*Mart, Comercial Mexicana ve Grupo Idea gibi Amerika kıtasının en büyük perakende zincirlerinin direkt katılımcı olarak hazır bulunduğu EXPO ANTAD & Alimentaria Fuarı, genel itibariyle Latin Amerika kıtasına hitap etmektedir.

EXPO ANTAD & Alimentaria 2021 Fuarı'na İHBİR Milli Katılım Organizasyonu ile iştirak eden firmalara, İİB Genel Sekreterliğince aşağıdaki hizmetler verilmektedir;

- Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği
- Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi
- Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul'da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma
- Fuara giriş kartı temini
- Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-fax) ile ikram hizmetlerinden faydalanma.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Ön Başvuru Formu'nu, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 04.12.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar İİB Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL