EİB / DERİ'N FİKİRLER 8. DERİ TASARIM VE ÜRETİM YARIŞMASI

03.10.2019, Perşembe

Ege İhracatçılar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda,

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından, ilk kez 2011 yılında düzenlenen Deri Tasarım ve Üretim Yarışmalarının sekizincisinin 2020 yılında düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Final gecesi ve ödül töreni organizasyonunun Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Deri’n Fikirler EİB 8. Deri Tasarım ve Üretim Yarışması ile Türkiye’deki deri endüstrisinin tasarım ve üretim kalitesini simgeleyen ürün kimliğinin desteklenmesi, Türkiye’de üretilen derilerin kullanım olanaklarının arttırılması, deri sektöründe uygulanabilir özgün fikirlerin geliştirilmesi, genç yeteneklere destek vererek uzun vadede ülkemizdeki deri sektörüne katkıda bulunmalarının sağlanması hedeflenmektedir.

Yarışma, Güzel Sanatlar ve Deri Mühendisliği Bölümlerinde lisans-lisansüstü öğrenci veya ilgili bölümlerden mezun yarışmacıların tasarım ve üretime yönelik atölye çalışmalarıyla katıldığı bir yarışmadır.

Söz konusu yarışma ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için on-line kayıt formu www.derinfikirler.net adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL