EGE SAVUNMA SANAYİ & TEDARİKÇİ ZİRVESİ 2019

31.05.2019, Cuma

Ege Kalkınma Derneği’nin Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Savunma Sanayinde tedarikçiler ile savunma sanayi firmalarının buluşacağı, yerli ve milli üreticilerin artmasının hedeflendiği, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın onayı, destekleri ve katılımlarıyla, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) işbirliğiyle düzenlenecek olan “Ege Savunma Sanayi & Tedarikçi Zirvesi”nin, 13-14 Haziran 2019 tarihlerinde İzmir Kaya Termal Otel & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinlikte Savunma Sanayii Başkanlığı ile TSK Güçlendirme Vakfına bağlı firmalar (Aselsan, Roketsan, TEİ (TUSAŞ), İŞBİR, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TAİ), Aspilsan, BMC, Otokar, FNSS vb) ile birlikte özel Savunma Sanayi firmalarıyla başta İzmir ve Ege Bölgesindeki tedarikçi olabilecek üretici, imalatçı firmaların buluşması, bilgilendirilmesi, görüşmesi, iş yapması hedeflenmektedir.

Zirve kapsamında; savunma sanayi firma & tedarikçi firma b2b iş görüşmeleri, savunma sanayi firma konferans ve panelleri ve ARGE ve üretici firmalar sergisi gibi etkinlikler organize edilecektir.

Bahse konu etkinliğin detaylı programına www.savunmasanayizirve.org web sitesinden ulaşılmakta olup, ilgilenen üyelerimiz ayrıca aşağıda irtibat numaraları verilen yetkililerden de bilgi temin edebilirler.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL