EBSO / VERGİ DAİRESİ VE VERGİ NUMARASI BİLGİLERİNİZ HK.

10.07.2017, Pazartesi

ÖNEMLİ DUYURU

2017 yılı Ekim – Kasım aylarında yapılacak Odamız seçimlerine katılabilmek ve organlara seçilebilmek için 5174 sayılı TOBB Kanunu ve Odalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik’te belirtilen diğer hükümler yanında, üyelerin vergi mükellefi olmaları zorunlu bulunmaktadır.

Bu nedenle, Üyelerimizin Odamız kayıtlarında yer alan vergi dairesi ve vergi numaralarını Odamız ilan tahtasına asılan listeden, sicil servisimizden ve web sitemizden (http://uyeportal.ebso.org.tr) kontrol etmeleri, varsa hatalı kayıtların düzeltilmesi, düzeltmenin belgelendirilmesi için dilekçe ve vergi levhası fotokopisi (vergiden muaf olan üyelerimiz için muafiyet belgesi) ile 15.08.2017 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir. Anılan süre içinde kayıtlarını düzeltmeyen üyelerimiz, Oda kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılacaklardır.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI