EBSO ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI ANKET ÇALIŞMASI

09.04.2018, Pazartesi

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Odamızca her yıl kamuoyuna duyurulan Üretimden Satışlarına Göre 100 Büyük Firma Listesi, “EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI’NIN ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI” anket formundaki bilgilere dayanılarak oluşturulmaktadır.

Elden ya da posta ile gönderilen formlar kesinlikle kabul edilmemektedir. Online anket formumuza http://yuzbuyuk.ebso.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Anketi işyerinde üretilen malların net satış tutarı 50 Milyon TL ve üstünde olan firmalarımız doldurabilecektir. Her firmanın anketi sadece 1 defa doldurabileceği ve üzerinde değişiklik yapma imkanı olmaması sebebiyle gerekli bilgilerin ve 2017 Yılı Onaylı Gelir Tablosu ve Bilançosunun dijital kopyalarının ya da e-beyannamelerinizin (onaylı kurumlar vergisi beyannamesi) ilgili sayfamıza online olarak eklenmesi zorunludur. Sisteme e-beyannamelerini yüklemeyen firmalar değerlendirmeye alınamayacak ve anketiniz, otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

Anketi tamamladıktan sonra, ANKETİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. UYARISINI MUTLAKA GÖRÜNÜZ VE TEKNİK BİR SORUN OLMAMASI ADINA ANKETİ DOLDURDUKTAN SONRA ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MUTLAKA TEYİT EDİNİZ.

Sorularınız için Araştırma Müdürlüğü’müzün ilgili telefonlarına ulaşmanız ve söz konusu anketimizi en geç 27 Nisan 2018 Cuma gününe kadar tamamlamanız hususunu, önemle rica ederim.

İrtibat: Araştırma Müdürlüğü

Tel                  : 0 232 455 29 14/16/17