EBSO / HANNOVER EMO FUARI İŞ GEZİSİ / 15-19 EYLÜL 2019

01.07.2019, Pazartesi

Odamız Metal Sanayi Meslek Komitesi 2019 Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nda, 15-19 Eylül 2019 tarihleri arasında, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek “EMO Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı” kapsamında bir iş seyahati organizasyonu düzenlenmesi yönünde karar alınmış ve Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüştür.

Planlanmakta olan söz konusu seyahatle ilgili çıkılan ihale neticesinde, organizasyon katılım bedeli; Kişi Başı 745 € olarak belirlenmiştir. Sun Express ile gerçekleştirilecek uçuşlar, 3 gece ev konaklaması + kahvaltı ve program kapsamındaki tüm transferler ücrete dahil olup diğer organizasyonel detaylar ek’te yer almaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmakta olup,  bahse konu destekten yararlanılabilmesi için temel şart, KOSGEB veri tabanına kayıtlı en az 10 firmanın iş seyahatine katılımının sağlamasıdır. Katılımcı firmaların belirtilen sayının altında kalması halinde ise destekten yararlanılamamaktadır.

KOSGEB kriterlerine uyan, evraklarını eksiksiz tamamlayan, KOSGEB tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde destek kapsamına alınması uygun bulunan katılımcılara, firma başına maksimum 3.000 TL’yi aşmayacak şekilde masraflarının % 60’ı KOSGEB tarafından iade edilmektedir. Katılımcıların, Odamız tarafından belirlenen tüm program akışına uymaları ve ikili firma görüşmelerine mutlaka iştirak etmeleri, destekten yararlanabilmeleri için son derece önem arz etmektedir.

Karşılıklı ticari ilişkileri kuvvetlendirmesi ve yeni iş olanakları sağlaması beklenen iş gezimize katılmak isteyen üyelerimizce ek’te yer alan başvuru formunun (ek-5) doldurulması, gerekli rezervasyonların yapılabilmesini teminen ise 145 € ‘luk ön ödemenin yapılması (*Bknz: EK 1A Md.2) (Dekont Açıklama; EBSO Almanya EMO İş Seyahati Ön Ödemesi) ve dekontun en geç 19 Temmuz 2019, Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim detayları verilen birimimize gönderilmesi;

Bakiye 600 €’luk ödemenin ise en geç 19 Ağustos 2019, Pazartesi mesai bitimine kadar ilgili seyahat acentesinin banka hesabına (Dekont Açıklama; EBSO Almanya EMO İş Seyahati Kalan Ödemesi) yatırılması ve yine dekontun Odamıza iletilmesi gerekmektedir.

İletişim:

Ekonomik İlişkiler Birimi / Uzm. Yrd. Eren Ataberk