DUBAI WEBİNAR "YURT DIŞI ALACAKLARIN YEREL MAHKEMELER (BAE) YOLUYLA TAHSİLİ" 9 ARALIK 2020

27.11.2020, Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden ( TOBB ) Odamıza gelen yazıda;

Dubai'de yerleşik iş insanlarımızın üyesi oldukları ve ikili ticaretin artırılması amacıyla faaliyet gösteren Türk İş Konseyi tarafından 9 Aralık 2020 günü Türkiye saatiyle 10:00-11:00 saatleri arasında "Yurtdışı Alacakların Yerel Mahkemeler (BAE) Yoluyla Tahsili" konulu bir webinar düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, özellikle Covid- 19 salgını nedeniyle taahhütlerin yerine getirilmesinde yaşanan sorunlardan kaynaklanan ticari anlaşmazlıkların sayısındaki artış göz önüne alındığında, söz konusu etkinliğin Birleşik Arap Emirlikleri'ne ihracat yapan ve yapmayı planlayan ihracatçı firmalarımız için faydalı olacağı ifade edilmektedir.

Bahse konu toplantının detayları ve kayıt formuna https://forms.gle/p5ugaBJaoT1uLnQC7  linkinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.