DEİK / TÜRKİYE-SUUDİ ARABİSTAN TEKNOLOJİ HIZLANDIRMA PROGRAMI FİNAL ETKİNLİĞİ 10 NİSAN 2019

29.03.2019, Cuma

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’in Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

DEİK/Türkiye-Suudi Arabistan İş Konseyi tarafından Türkiye-Suudi Arabistan Teknoloji Hızlandırma Programı'nın final etkinliği ''INVEST UP'' ve ''STARTUP EXPO''’nun 10 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Shangri La Hotel'de gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Programda 20 Startup katılımcılara yatırımcı sunumlarını icra edecektir. Aynı zamanda 40 civarında Startup, ekipleriyle birlikte ''Startup Expo'' alanında yatırım ve B2B görüşmeler gerçekleştirecektir.

Yerli ve yabancı yatırımcılarla birlikte girişimcilik ekosisteminin paydaşlarının da katılacağı bu etkinlikte, startuplar hem yatırım alma hem de ürün ve servislerini yurtdışına ihraç etme noktasında nitelikli ve sürdürülebilir bir ortamda yer alacaklardır.

Bu çerçevede, etkinliğe katılmak isteyen firma temsilcilerinin  https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/892/12635 bağlantısından 1 Nisan 2019 tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL