DEİK / TÜRK VE KAZAK FİRMALAR ARASINDA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ORGANİZASYONU

25.07.2019, Perşembe

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’in Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Kazakistan Cumhuriyeti Sanayi ve Altyapı Kalkınma Bakanlığı koordinasyonu ve Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası “Atameken” ve Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası iş birliğinde gerçekleştirilecek olan İstanbul ticaret heyeti ziyareti kapsamında, 31 Temmuz 2019 tarihinde The Ritz Carlton İstanbul Hotel’de (Adres: Süzer Plaza, Askerocağı Caddesi No:6, Elmadağ – Şişli) iş birliği toplantısı ve Türk ve Kazak firmaları arasında ikili iş görüşmeleri programı icra edileceği bildirilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) destekleri ile düzenlenecek olan katılımın ücretsiz olduğu bahse konu programa katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://forms.gle/ZhB7z6qnnUqkGaRdA internet adresinde yer alan formu doldurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için Kazakistan Uluslararası Ticaret Odası ile (İlgililer: Assel Baibolova, Moldir Saparbek, E-mail: a.baibolova@atameken.kz , moldir.saparbek.kaz@gmail Tel: +7 707 776 91 90, WhatsApp: +90 505 105 54 60, +7 775 230 09 82) iletişime geçilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL

Genel Sekreter Yardımcısı

EK 1: Program (1 sayfa)