ÇİN - MENA DİJİTAL EXPO – B2B GÖRÜŞMELER / İVEDİ VE SÜRELİDİR

10.06.2021, Perşembe

İVEDİ VE SÜRELİ

Çin Halk Cumhuriyeti Uluslararası Ticareti Destekleme Konseyi organizasyonu ve Çin Uluslararası Ticaret Odası işbirliğiyle 15-24 Haziran 2021 tarihleri arasında “Çin – Orta Doğu / Kuzey Afrika, Uluslararası Ticaret Dijital Expo” etkinliği kapsamında 23 Haziran 2021, Çarşamba günü tarım ve gıda sektörlerine yönelik B2B Görüşme etkinliği gerçekleştirilecektir.

Söz konusu sektörlere yönelik gerçekleştirilecek olan ikili görüşmelere katılım için 15 firmalık kontenjan tanımlanmış olup, kayıtlar başvuru sırasına göre belirlenecek ve Çin tarafına bildirilecektir. Çin tarafı, başvuran Türk firmalarının profillerini inceleyerek, olası on-line eşleşmelere yönelik bir çalışma gerçekleştirilecek ve Türk firmalarına talepler bildirilecektir.

Bahse konu etkinliğe katılım göstermeyi planlayan üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu doldurmaları ve en geç 11.06.2021, Cuma günü saat 17.00’a kadar Odamız Ekonomik İlişkiler Birimine (ekonomikiliskiler@ebso.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL