AVRUPA İŞLETMELER AĞI PROJESİ BİLGİLENDİRME DUYURUSU

31.07.2017, Pazartesi

Bilindiği üzere, 54 ülkede 600 ofisiyle firmalara uluslararası boyutta işbirliği sağlayarak sayısız ortaklık anlaşmaları imzalanmasına vesile olan, dünyanın en büyük ticari ve teknoloji ağı, “Enterprise Europe Network (Avrupa İşletmeler Ağı)” Projesi, 2011 yılından bu yana yürütülmektedir.

Proje dahilinde üyelerimize,

• Uluslararası ticari ve teknolojik işbirliği fırsatlarına erişim,
  • Firmaların ve ürünlerinin Avrupa İşletmeler Ağı bünyesinde tanıtım,
  • Avrupa Birliği’nin KOBİ’lere yönelik sunduğu araştırma projelerine katılımları için danışmanlık,
  • Firmaların yurt dışı / yurt içi fuarlarında yabancı firmalarla iş ortaklıkları oluşturmaları için önceden planlanmış ikili görüşmeler organize edilmesi yönünde ücretsiz hizmetler sunulmaktadır.

Avrupa Birliği tarafından fonlanan projeye katılarak, sunulan hizmetlerden yararlanmak isteyen üyelerimiz, aşağıda iletişim bilgileri sunulan proje ekibine ulaşarak gerekli bilgileri temin edebilir ve proje ile ilgili detaylı bilgilere, http://een.ec.europa.eu/ sitesi üzerinden erişebilirler.

Bilgilerinize sunarım.

Proje Ekibi İletişim :

1. Eren Ataberk (Tel: 0232 455 29 44, eren.ataberk@ebso.org.tr)

2. Levent Narin (Tel: 0232 455 29 13, levent.narin@ebso.org.tr)

3. Türker Adakale (Tel: 0232 455 29 16, turker.adakale@ebso.org.tr)

4. Nurhan Yalçınkaya (Tel: 0232 455 29 38, nurhan.yalcinkaya@ebso.org.tr)

5. Cansu Oker Agaçe (Tel: 0232 455 29 01, cansu.oker@ebso.org.tr)