12. ERBİL BUILDING / 25-29 ŞUBAT 2020

07.10.2019, Pazartesi

Pyramid Fuarcılık firmasından Odamıza gelen yazıda,

25 - 29 Şubat 2020 tarihleri arasında Türk İnşaat sektörü açısından büyük önem teşkil eden Irak'ın Erbil şehrinde “12.ERBİL BUILDING – Uluslararası Yapı – İnşaat, İnşaat Ekipmanları ve Belediye Ekipmanları Fuarı”nın düzenleneceği ifade edilmektedir.

Söz konusu fuarın; Irak Ticaret Bakanlığı, Irak İnşaat ve İskan Bakanlığı, Irak Ekonomik Konseyi, IKBY Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, IKBY İnşaat ve İskan Bakanlığı, IKBY Elektrik Bakanlığı, IKBY Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Iraklı İthalatçı ve İhracatçı Birliği, Erbil Ticaret ve Sanayi Odası,  Dahok Ticaret ve Sanayi Odası ve Süleymaniye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklendiği belirtilmektedir.

En Son Yapılan 11. ULUSLARARASI ERBİL BUILDING 2019 fuarına, Türkiye, İran, Irak, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Gürcistan, Rusya, Ürdün, İspanya, İtalya, Tayvan ve Çin olmak üzere 14 ülkeden katılım gerçekleşmiş, 45’i Türk Firması, 220 uluslararası firma fuara katılım sağlamış ve 14,726 kişi söz konusu fuarı ziyaret etmiştir.

Bahse konu fuara katılım organizasyonu ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda iletişim bilgileri sunulan organizatör firma tarafından sağlanmaktadır.

Bilgilerinize sunarım.

Emel TONBUL