100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU ANKET ÇALIŞMASI BAŞLADI

19.04.2019, Cuma

ÖNEMLİ VE SÜRELİDİR

Odamızca her yıl kamuoyuna duyurulan Üretimden Satışlarına Göre 100 Büyük Firma Listesi, “EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI’NIN ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI” anket formundaki bilgilere dayanılarak oluşturulmaktadır.

Bu seneden itibaren çalışmada farklı bir uygulamaya gidilerek; üretim yapılan illerden biri İzmir olmak şartıyla; Merkezi İzmir’de bulunan firmaların Türkiye genelindeki verileri, Merkezi İzmir dışında bulunan firmaların da sadece İzmir verileri esas alınacaktır. Anketteki tüm veriler bu şekilde doldurulacaktır.

Elden ya da posta ile gönderilen formlar kesinlikle kabul edilmemektedir. Online anket formumuza http://yuzbuyuk.ebso.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Anketi işyerinde üretilen malların net satış tutarı 50 Milyon TL ve üstünde olan firmalarımız doldurabilecektir. Her firmanın anketi sadece 1 defa doldurabileceği ve üzerinde değişiklik yapma imkanı olmaması sebebiyle gerekli bilgilerin ve 2018 Yılı Onaylı Gelir Tablosu ve Bilançosunun dijital kopyalarının ya da e-beyannamelerinizin (onaylı kurumlar vergisi beyannamesi) ilgili sayfamıza online olarak eklenmesi zorunludur. Sisteme e-beyannamelerini yüklemeyen firmalar değerlendirmeye alınamayacak ve anketiniz, otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

Anketi tamamladıktan sonra, ANKETİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR. UYARISINI MUTLAKA GÖRÜNÜZ VE TEKNİK BİR SORUN OLMAMASI ADINA ANKETİ DOLDURDUKTAN SONRA ARAŞTIRMA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MUTLAKA TEYİT EDİNİZ.

Söz konusu anketimizi en geç 26 Nisan 2019 Cuma gününe kadar tamamlamanız hususunu, önemle rica ederim.

İrtibat: Araştırma

Tel                  : 0 232 455 29 14/16/17